Στο Γενικό Λύκειο Δοξάτου το έργο «ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ»
Παρασκευή, Δεκ 08

Αύριο Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 9.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό εργαστήρι στο Γενικό Λύκειο του Δοξάτου μετά από πρόσκληση της διεύθυνσης του σχολείου.
Το εργαστήρι που υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου «ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ» και θα είναι το τελευταίο για την φετινή χρονιά, πραγματοποιείται από την Κοσμήτορα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Σεβαστή Χατζηφωτίου.
Τα εκπαιδευτικά εργαστήρια πραγματοποιήθηκαν καθ’ όλη την διάρκεια του 2023, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την έμφυλη βία. Το πρόγραμμα « Ώρα να μιλήσεις», που υλοποιείται από την Ένωση Κυριών Δράμας- Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας, συνέβαλε στην πρόληψη του φαινομένου της βίας, ενημερώνοντας πάνω από 600 μαθητές και καθηγητές του νομού Δράμας. Το τελευταίο αυτό εκπαιδευτικό εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί αυτή τη φορά στον χώρο του Λυκείου, αντί της παρουσίας των παιδιών στο Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας, περνώντας και πάλι το μήνυμα της μηδενικής ανοχής στην βία.
Η ΕΚΔ-ΣΑΦ συνεχίζει το έργο της για την καταπολέμηση της έμφυλης βίας και υπόσχεται την επανεκκίνηση των εκπαιδευτικών εργαστηρίων από το νέο έτος.